Sunday, April 15, 2007

Gudstjeneste i vindmølleparken

I morges var vi til gudstjeneste i St. Paul's Cathedral. Det kan man nemlig også i Calcutta! Kirken ser ud som om nogen har løftet den direkte ud af det engelske landskab. Den er den største anglikanske kirke i Indien.


Hele loftet i kirken var dækket af roterende viftet i stort antal, og de fleste af de spidsbuede vinduer var "tippet åbne". Under loftet fløj en hel del fugle kvidrende rundt (undskyld, Pia), så i dag har vi for første gang hørt Ave Verum Corpus udsat for orgel og fuglesang!

Efter gudstjenesten blev vi budt velkommen af flere fra menigheden, bl.a. af Hazel, en ældre dame som har arbejdet i Santal Missionen og har været i Danmark - endda på Bornholm!


I dag er det Bengalsk nytår, så denne hyldest-dekoration var arrangeret i IBM's reception. Med den vil vi ønske alle et godt nytår - subho nabarbarsho.

Nu må vi i bryllupstøjet ...


PS. Vidste I for resten at man sagtens kan transportere to store junger på siden af en almindelig cykel?


PPS. Jo, Marie - vi er begyndt at købe gaver ...

2 comments:

Unknown said...

Kære begge
Det er da helt utroligt som I dog oplever!
Jeres beskrivelser er så herlige og detaljerede så jeg må sige at jeg (næsten) føler jeg er med. Det eneste der mangler er lyd og dufte- er det noget IBM specialisten evt. kan tilføje blogen?
Godt at I er ovre det værste med maverne- så er I forhåbentlig klar til at nyde og deltage i brullupfestlighedrne. jeg ser spændt frem til at høre hvorledes det er foregået og se billeder af smukke Jette indhyldet i festlige metervarer! Åh ja de fugle. det har da uden tvivl været en pragtfuld oplevelse for jer. I øjeblikket kæmper jeg her på det solbeskinnede Østerbro ( ja vi har pt. 22 g ) med en KÆMPE ringdue der har besluttet sig for at genere fru Litwar hver eneste dag på gesimsen foran det åbne ( på meget lidt klem!!!) køkkenvindue- sikke den dog uhuer! nå men egentlig kan jeg jo læse mig til meget større problemer, såsom alle de elever de har i klasserne i Indien og de lange arbejdsdage og halvtomme Zoo-bure- så hvad betyder lidt kaglen og dårlige nerver?
Glæder mig til mere nyt så skiv endelig videre...
åh ja- hvad med lidt info om det Indiske køkken og lidt fotos on the side???
kram der klemmer
Fra
Pia

ingenting said...

Jeg vil se bryllupstøjet!!!