Saturday, April 7, 2007

Så er vi i Kolkata

Tænk, så er vi pludselig i Indien. Dvs det var selvfølgelig en lang rejsedag i går, vi lettede fra København kl. 7 om morgenen og landede i Kolkata kl. 23 indisk tid, 9 timer i luften fra Frankfurt. Men alt gik godt, og vi blev afhentet og kørt til hotellet.

Hotellet hedder Taj Bengal, og vi øver os på at føle os godt tilpas som imperialister. Vi blev i hvert fald taget godt imod - med ønsket om en god nats søvn.


Hotellet er særdeles flot, og værelserne er ganske hyggeligt indrettet.


Da vi vågnede i morges trak vi gardinerne fra til en dejlig grøn udsigt med masser af blomster.


Vi har stor glæde af eksotiske fugle lige uden for vinduet. To af dem er ved at bygge rede og har vældig travlt.


Sidst på eftermiddagen besøgte vi et frygteligt nymodens butikscenter, som vi havde fået anbefalet. Der skal vi ikke hen igen... Men de havde nogle flotte sarier. Her til aften spiser vi "hjemme", vi har opbrugt vores eventyrlyst for idag. Til sidst lidt aftenstemning fra vores "lille" hotel:


Om aftenen sad der lige pludselig en strygekvartet i foyeren. De spillede europæisk klassisk musik, bl.a. et stykke der stort set var "Poul sine høns".

God påskedag i morgen!

2 comments:

Unknown said...

hej
Hvor er det en herlig idé med en blog!
Det ser ud til at I er i gode hænder. Smuk udsigt, lige bortset fra fuglene!!! Glæder mig til at følge jeres videre færden og se flere fotos.
kram
Pia

Inger og Erik said...

Kære Jette og Werner
Tak for mail og blog.
Godt at I er godt installeret.
Vi glæder os til at følge jer i Indien.

Kærlig hilsen
Mormor og morfar